Produk

Tampilan Produk

Babagan Kita

  •  ABOUT US

    TENTANG US

    Yueqing OHOM Electric Co, Ltd kompetensi inti anti banyu & soket, soket lantai, switch tembok & soket, kolom pangisi banyu anti banyu lan sistem leveling jubin. Kita nyedhiyakake produk anti banyu sing bisa dipercaya lan stabil kanggo proyek teknik domestik lan manca,
  •  ABOUT US

    TENTANG US

    lan produk kita diekspor menyang Asia Kidul lan Negara kayata Eropa lan Amerika Serikat. Saiki, kita wis dadi OEM lan ODM sing ndhukung produsen koperasi sing ditunjuk dening pabrikan domestik lan manca sing kondhang.Which digunakake digunakake ing proyek konstruksi omah, komersial lan papan produksi kanggo kontrol lampu.
  •  ABOUT US

    TENTANG US

    Yueqing OHOM Electric Co, Ltd kompetensi inti anti banyu & soket, soket lantai, switch tembok & soket, kolom pangisi banyu anti banyu lan sistem leveling jubin. Kita nyedhiyakake produk anti banyu sing bisa dipercaya lan stabil kanggo proyek teknik domestik lan manca,
  •  ABOUT US

    TENTANG US

    lan produk kita diekspor menyang Asia Kidul lan Negara kayata Eropa lan Amerika Serikat. Saiki, kita wis dadi OEM lan ODM sing ndhukung produsen koperasi sing ditunjuk dening pabrikan domestik lan manca sing kondhang.Which digunakake digunakake ing proyek konstruksi omah, komersial lan papan produksi kanggo kontrol lampu.

Aplikasi

Kasus Industri

Warta

Pusat News

  • Bukti Bukti banyu & Soket

    Seri IP66 switch banyu bukti lan tembok dipasang 4 jinis ukuran kotak banyu anti IP66 kanggo nampa 6 aksesoris fungsi seri, kalebu soket Multi-fungsi, soket BS, Schuko ...
  • Ngisi tumpukan

    1. Tumpukan pangisi daya ora anti banyu ing sembarang sudut disemprot, saengga ing udan sing moderat utawa entheng, aja kuwatir babagan masalah aliran banyu. 2. Ngisi tumpukan bakal nginstal piranti pangayoman bocor, onc ...