1 Gang Switch + 1 Soket Geng Prancis

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tags Product

dfb

Model OH66-FRS
Jeneng 1 Gang Switch + 1 Soket Geng Prancis
Tegangan voltase 110V-250V
Rated Saiki 16A
Materi PC Api Campuran Flame
Werna Putih
Suhu -20 ~ 55 ℃
Kelas IP IP66
ukuran karton 47X27X32cm 12pcs / CTN
Bobot 12pcs 9kg
Sertifikat CE TUV

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita