Sugeng rawuh ing OHOM Electric

1 Gang Ngalih + 1 Gang French Socket

Katrangan singkat:

Tegangan Rated: 110V-250V

Dirating Saiki: 16A

Bahan: Flame Retardant PC + Tembaga

Suhu: -20 ~ 55 ℃

Kelas IP: IP66

Ukuran paket tunggal: 24X13.2X11cm

Bobot tunggal: 0.95kg

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Jeneng merek: OHELE

Nomer Model: OH66-SRS

Tipe: Waterproof Switch Socket


Detail Produk

Tag produk

dfb

IP66 anti banyu soket tembok lan ngalih kanggo ruangan;taman, bengkel, komersial.

Model OH66-FRS
jeneng 1 Gang Ngalih + 1 GangSoket Prancis
Tegangan Rated 110V-250V
Rated Saiki 16A
Bahan Flame Retardant PC + Tembaga
warna Putih
Suhu -20 ~ 55 ℃
Kelas IP IP66
ukuran karton 47X27X32cm 12 pcs/CTN
bobot 12 pcs 9 kg
Sertifikat CE TUV

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita