Sugeng rawuh ing OHOM Electric

1 Gang Ngalih + 2 Gang French Socket

Katrangan singkat:

Tegangan Rated: 110V-250V

Dirating Saiki: 16A

Bahan: Flame Retardant PC + Tembaga

Suhu: -20 ~ 55 ℃

Kelas IP: IP66

ukuran karton: 45X34X35cm 8 pcs/CTN

12 pcs bobot: 10.8kg


Detail Produk

Tag produk

wef

Model OHX66-S2FR
jeneng 1 Gang Ngalih + 2 GangSoket Prancis
Tegangan Rated 110V-250V
Rated Saiki 16A
Bahan Flame Retardant PC + Tembaga
warna Putih
Suhu -20 ~ 55 ℃
Kelas IP IP66
ukuran karton 45X34X35cm 8 pcs/CTN
bobot 8 pcs 10,8 kg
Bisa disesuaikan Bisa customizd minangka dijaluk
Sertifikat CE TUV

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita