2 Soket Geng UK

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tags Product

dfb

Model OHX66-2S
Jeneng 2 Soket Geng UK
Tegangan voltase 110V-250V
Rated Saiki 13A
Materi PC Api Campuran Flame
Werna Putih
Suhu -20 ~ 55 ℃
Kelas IP IP66
ukuran karton 45X34X35cm 12pcs / CTN
Bobot 12pcs 11.5kg
Kustomisasi Bisa dadi kustomisasi minangka panjaluk
Sertifikat CE TUV

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita