Sugeng rawuh ing OHOM Electric

2 Gang UK Soket

Katrangan singkat:

Tegangan Rated: 110V-250V

Dirating Saiki: 13A

Bahan: Flame Retardant PC + Tembaga

Suhu: -20 ~ 55 ℃

Kelas IP: IP66

ukuran karton: 45X34X35cm 12pcs/CTN

12 pcs bobot: 11.5kg


Detail Produk

Tag produk

dfb

Model OHX66-2S
jeneng 2 Gang UK Soket
Tegangan Rated 110V-250V
Rated Saiki 13A
Bahan Flame Retardant PC + Tembaga
warna Putih
Suhu -20 ~ 55 ℃
Kelas IP IP66
ukuran karton 45X34X35cm 12 pcs/CTN
bobot 12 pcs 11,5 kg
Bisa disesuaikan Bisa customizd minangka dijaluk
Sertifikat CE TUV

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita