Sugeng Rawuh ing OHOM

Babagan Kita

Yueqing OHOM Electric Co, Ltd kompetensi inti switch & soket anti banyu, soket lantai, switch tembok & soket, kolom pangisi banyu anti banyu lan sistem leveling jubin. Kita nyedhiyakake produk anti banyu sing bisa dipercaya lan stabil kanggo proyek teknik domestik lan manca, lan produk kita diekspor menyang Asia Tenggara lan negara-negara kayata Eropa lan Amerika Serikat. Saiki, kita wis dadi OEM lan ODM sing ndhukung produsen koperasi sing ditunjuk dening pabrikan domestik lan manca sing kondhang. Sing akeh digunakake ing proyek konstruksi omah, komersial lan papan produksi kanggo kontrol lampu.