Sugeng rawuh ing OHOM Electric

Babagan Kita

OHOM Listrikkompetensi inti saklar & soket tahan air, soket lantai, saklar dinding & soket, kolom pengisian anti air ruangan dan sistem leveling.Kita nyedhiyakake produk anti banyu sing dipercaya lan stabil kanggo proyek teknik domestik lan manca, lan produk kita diekspor menyang Asia Tenggara lan negara kayata Eropa lan Amerika Serikat.Saiki kita wis dadi OEM lan ODM ndhukung Produsèn koperasi ditetepake dening kondhang manufaktur domestik lan manca.Kang digunakake digunakake ing omah, proyek construction pusat komersial lan panggonan produksi kanggo kontrol cahya.

Sajrone pirang-pirang taun, perusahaan kita terus berkembang, kita janji marang para pelanggan yen kita nindakake sing paling apik kanggo ngasilake produk sing bermutu lan sampurna, persetujuan lan kepuasan sampeyan minangka daya lan tujuan pungkasan.

We are looking nerusake kanggo nyiyapake kerjasama apik lan long-term karo pelanggan donya amarga saka teknologi produksi majeng kita, layanan sampurna kita lan produk kualitas.