Sugeng rawuh ing OHOM Electric

Tur Pabrik

gf
fd (1)
fd (2)
fd (4)
fd (3)
6

Kita bisa ngirim barang kanggo sampeyan kanthi cara ing ngisor iki:

1.Miturut Express:FEDEX, DHL, UPS, TNT, SF EXPRESS lan China Post, China Paket Cilik lan ing.

2. Miturut Air:Kita bisa ngirim saka Ningbo, Shanghai, Shenzhen, Hongkong, Urumqi, Beijing.

3. Miturut segara:Kita bisa menehi sampeyan FOB Ningbo, FOB Shanghai, FOB Shenzhen, FOB Urumqi, FOB XiaMen, FOB Beijing.

4. Kita uga bisa ngirim menyang forwarder utawa agen ing China, sing bisa ngatur kiriman kanggo sampeyan.