Sugeng Rawuh ing OHOM

Wisata Pabrik

gf
fd (1)
fd (2)
fd (4)
fd (3)
6

Kita bisa ngirim barang kanthi sampeyan kanthi cara:

1..Dening Express: FEDEX, DHL, UPS, TNT, SF EXPRESS lan China Post, Paket Cilik China lan liya-liyane.

2.. Dening Air: Kita bisa ngirim saka Ningbo, Shanghai, Shenzhen, Hongkong, Urumqi, Beijing.

3.. Dening Segara: Kita bisa nawakake FOB Ningbo, FOB Shanghai, FOB Shenzhen, FOB Urumqi, FOB XiaMen, FOB Beijing.

4. Kita uga bisa ngirim menyang panampa utawa agen ing China, sing bisa ngatur kiriman kanggo sampeyan.