Soket motorized jinis Prancis

  • Smart Home Automation System Solution  WIFI Remote Control Charging Wireless socket outlet for intelligent household

    Smart Home Automation System Solution WIFI Remote Control Ngisi daya stopkontak nirkabel kanggo kluwarga cerdas

    Tegangan Rated: 110V-250V

    Dirating Saiki: 16A

    Nomer Model: SNV-6GD / FR

    Port USB: 2 USB + 2 Tipe-C

    Garansi: 3 wulan-1 taun

    Sertifikasi: CE, CCC, TUV, ROSH

    Kustomisasi: Ya

    Jaringan: SDK

    Dhukungan khusus: Reengineering piranti lunak

    Panggonan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng merek: OHELE utawa OEM

    Grounding: Grounding standar

    Aplikasi: Perumahan / Tujuan Umum

    WIFI: Ya

    Jeneng produk: Power Socket

    Fungsi: Smart Home Otomatis

    Warna: Silver/Black

    Kata Kunci: Desktop Pop

    Fitur: Safety Trep

    Jeneng: Wifi Smart Power Plug

    Dianggo: Pawon Sinau Kamar Konferensi

    Paket: 6 pcs/karton

    Jeneng APLIKASI: Smartlife (Tuya)

  • WIFI remote control Qi charging wireless pop up socket table 3 France sockets & double USB for living room smart home

    WIFI remote control Qi pengisian nirkabel pop up soket meja 3 Perancis soket & USB ganda untuk ruang tamu rumah pintar

    Dirating Saiki: 10A, 13A, 15A, 16A

    Dirating Tegangan: 110-250V

    Bahan omah: paduan aluminium

    Tipe Standar Opsional: Amerika (AS), Jerman, Eropa (EU), Prancis, Australia (AU), Inggris (UK), Multi-fungsi (Universal), Israel

    Sakabèhé Dimensi: 226*136mm lan 271*136mm

    Ukuran Potongan: Ø 125mm

    Kaluwihan: Desain manungsa kanthi fungsi anti-jiwit lan anti tabrakan lan anti banyu IP65

  • Motorised pop up socket with wireless charger

    Soket pop munggah motor kanthi pangisi daya nirkabel

    Warna: Black/Silver

    Fungsi: Pengisian Daya

    Rated Tegangan: AC110V-250V

    Dirating Saiki: 16A

    Garansi: 3 wulan-1 taun

    Sertifikasi: CE, CCC, TUV, ROSH, ISO9001

    Kustomisasi: Ya

    Jaringan: SDK

    Dhukungan khusus: Reengineering piranti lunak

    Panggonan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng merek: OHELE utawa OEM

    Tipe: Tabletop Socket

    Grounding: Grounding standar

    Aplikasi: Perumahan / Tujuan Umum

    WIFI: Ya

    Jeneng produk: Socket Meja

    Bahan: Aluminium Alloy

    Kata Kunci: Desktop Pop

    Fitur: Gampang Instalasi

    Jeneng: Wifi Smart Power Plug

    Dianggo: Pawon Sinau Kamar Konferensi

    Jeneng APP: Tuya APP Smart Life

  • Waterproof pop up electrical outlet with qi charger

    Waterproof pop munggah stopkontak listrik karo qi pangisi daya

    Warna: Black/Silver

    Fungsi: Pengisian Daya

    Rated Tegangan: AC110V-250V

    Dirating Saiki: 16A

    Garansi: 3 wulan-1 taun

    Sertifikasi: CE, CCC, TUV, ROSH, ISO9001

    Kustomisasi: Ya

    Jaringan: SDK

    Dhukungan khusus: Reengineering piranti lunak

    Panggonan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng merek: OHELE utawa OEM

    Nomer Model: SNV-3GD/L

    Tipe: Tabletop Socket

    Grounding: Grounding standar

    Aplikasi: Perumahan / Tujuan Umum

    WIFI: Ya

    Jeneng produk: Socket Meja

    Bahan: Aluminium Alloy

    Kata Kunci: Desktop Pop

    Fitur: Gampang Instalasi

    Jeneng: Wifi Smart Power Plug

    Dianggo: Pawon Sinau Kamar Konferensi

    Jeneng APP: Tuya APP Smart Life

    Port USB: 2 port