IP55 Siri anti banyu anti banyu Perancis IP55

  • 1 Gang French Socket

    1 Soket Geng Prancis

    Standar referensi: IEC60670 Werna: Putih Grey nrima Aksesoris seri modul (lan aksesoris seri dhasar kanthi adaptor galur spesifik) Gelar perlindungan: IP55 kanthi aksesoris kabel colsed tutup: Telung 23mm mbukak lawang lan siji nganggo kabel PG16 Rintangan kanggo geni: Glow- test kabel 650 degree Sampeyan bisa nginstal liyane banjur siji kothak ditutup bebarengan. Kita bisa ngirim barang kanthi sampeyan kanthi cara: 1. Ekspres: FEDEX, DHL, UPS, TNT, SF EXPRESS lan China Post, China Sma ...
  • 4 Gang Switch + 1 Gang French Socket

    4 Geng Geng + 1 Soket Geng Prancis

    Model OH-FR4S Jeneng 4 Geng Switch + 1 Geng Prancis Soket Suket Tegangan 110V-250V Rated Saiki 16A Material ABS + Flame Retardant + Suhu Tembaga Putih -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP grade IP55 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs bobot 14.5kg Disesuaikan Bisa disesuaikan kaya njaluk Sertifikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 2 Gang French Socket

    2 Gang Switch + 2 Soket Geng Prancis

    Model OH-2FRS Jeneng 2 Geng Switch + 2 Gantian Suket Katuret Prancis French French 110V-250V Rated Saiki 16A Material ABS + Flame Retardant PC + Tembaga warna putih Suhu -20 ~ 55 ℃ Ukuran IP karton IP55 ukuran 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs bobot 14kg Customizable Bisa disesuaikan minangka njaluk Sertifikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 1 Gang French Socket

    2 Gang Switch + 1 Soket Geng Prancis

    Model OH-FR2S Jeneng 2 Geng Switch + 1 Geng Prancis Soket Suket Tegangan 110V-250V Dirating Saiki 16A Material ABS + Flame Retardant + Suhu Tembaga Putih -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP Kelas IP55 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs bobot 11.5kg Disesuaikan Bisa disesuaikan kaya njaluk Sertifikat CE TUV ROHS
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2