IP55 Jerman (EU) Tipe Socket anti banyu

  • 2 Gang German(EU) Socket

    2 Soket Geng Jerman (EU)

    Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: OH Model Nomer: OH-2SR Tipe: Socket Switching Waterproof Grounding: Standard Grounding Rated Voltage: 110V-250V Dirating Saiki: 16A Aplikasi: Bahan Residen / Umum-Tujuan: PC Retardant Api ABS + + Kelas IP Tembaga: Sijil IP55: Laporan CE / TUV / IP55 sing ora aman / ROHS Warna: Wektu Kepala Putih: Kuantitas (Potongan) 1 - 3000 3001 - 7000> 7000 Est. Wektu (dina) 10 18 Bakal dirundingake Layanan Kita 1. OEM / ODM Manufaktur nampani ...
  • 1 Gang Switch + 1 Gang German(EU) Socket

    1 Soket Gang + 1 Soket Geng Jerman (EU)

    Model OH-SRS Jeneng 1 Geng Switch + 1 Gang German (EU) Tegangan Rated voltase 110V-250V Rated Saiki 16A Material ABS + Flame Retardant PC + Warna Tembaga Putih Suhu -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP grade IP55 47X32X34cm 60pcs / CTN 60pcs bobot 15kg Customizable Bisa disesuaikan kaya sing njaluk Sertifikat CE TUV ROHS IP55 Soket anti banyu lan Ngalihake Tujuane kasus anti banyu utamane kanggo nyegah banyu dadi cipratan ing soket, lan cairan banyu banyu ...
  • 1 Gang German(EU) Socket

    1 Soket Geng Jerman (EU)

    Model OH-SR Jeneng 1 Gang German (EU) Voltasi Rated voltase 110V-250V Dirating saiki 16A Material ABS + Flame Retardant + Tembaga warna putih suhu -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP Kelas IP55 40X29X31cm 60pcs / CTN 60pcs bobot 11kg bisa disesuaikan dadi kustomisasi minangka Sertifikat CE TUV ROHS Fitur jedhing soket kalis banyu jedhing 250V Universal Elektrik lan soket Universal 1. Desain desain saka Sambung elektrik listrik: Sudut bukaan 90 ° trep kanggo macem-macem ...
  • 4 Gang Switch + 1 Gang German(EU) Socket

    4 Soket Gang + 1 Soket Geng Jerman (EU)

    Model OH-SR4S Jeneng 4 Geng Switch + 1 Gang German (EU) Soket Rated voltase 110V-250V Rated Saiki 16A Material ABS + Flame Retardant + Tembaga Warna Suhu Putih -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP Kelas IP55 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs bobote 14,3kg Customizable Bisa disesuaikan kaya njaluk Sertifikat CE TUV ROHS
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2