Sokong Waterproof Socket IP55 UK

  • 2 Gang UK Socket

    2 Soket Geng UK

    Suis anti banyu cocok kanggo port, pengiriman, panyimpenan kadhemen, cuci mobil lan pawon, kamar mandi, balkon, kayata mesin cuci diselehake ing lembab utawa nyemprotake lingkungan liyane, operasi bisa liwat membran transparan langsung. Bisa dilengkapi aksesoris seri modul sabuk lan seri dhasar; Rangka kerja bisa dipasang ing ngarep ing skru pangkalan ing dhasar ruang kabel kabel sing cukup, nggawe bubuk instalasi kompak lan dipercaya, pangopènan sing trep, ...
  • 4 Gang Switch + 1 Gang UK Socket

    4 Geng Switch + 1 Gang UK Soket

      Model OH-S4S Jeneng 4 Geng Switch + 1 Geng UK Soket Rated voltase 110V-250V Dirating Saiki 13A Material ABS + Flame Retardant + Suhu Tembaga Putih -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP grade IP55 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs bobot 14.5kg Disesuaikan Bisa disesuaikan kaya njaluk Sertifikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 2 Gang UK Socket

    2 Geng Ganti + 2 Soket Geng UK

      Model OH-2SS Jeneng 2 Geng Switch + 2 Geng UK Soket Rated voltase 110V-250V Ditingkatake Saiki 13A Material ABS + Flame Retardant + Suhu Tembaga Putih -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP Kelas IP55 ukuran 41X29X39cm 30pcs / CTN 30pcs bobot 14kg Customizable Bisa disesuaikan minangka njaluk Sertifikat CE TUV ROHS
  • 2 Gang Switch + 1 Gang UK Socket

    2 Gang Switch + 1 Gang UK Soket

    Model OH-S2S Jeneng 2 Geng Switch + 1 Gang UK Soket Rated voltase 110V-250V Dirating Saiki 13A Material Bahan ABS + Flame Retardant + Tembaga Putih Suhu -20 ~ 55 size Ukuran karton IP grade IP55 48X27X32cm 40pcs / CTN 40pcs bobot 11.5kg Disesuaikan Bisa disesuaikan kaya njaluk Sertifikat CE TUV ROHS
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2