Soket motorized jinis Italia

  • Office Conference waterproof socket Table Worktop Recessed Motorized Kitchen Pop Up  Socket with Wireless Charger

    Kantor Konferensi anti banyu soket Tabel Worktop Recessed Motorized Pawon Pop Up Soket karo Wireless Charger

    Tipe: Tabletop Socket

    Grounding: Grounding standar

    Tegangan Rated: 110-250V AC

    Dirating Saiki: 16A

    Garansi: 3 wulan-1 taun

    Sertifikasi: CE, CCC, TUV, ROSH

    Kustomisasi: Ya

    Jaringan: SDK

    Dhukungan khusus: Reengineering piranti lunak

    Panggonan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng merek: OHELE utawa OEM

    Nomer Model: SNV-6GD / L

    Aplikasi: Perumahan / Tujuan Umum

    WIFI: Ya

    Nama Produk: Desktop Socket

    Fungsi: Pengisian Daya

    Warna: Black/Silver

    Bahan: Aluminium Alloy

    Kata Kunci: Tabletop Pop

    Fitur: Safety Trep

    Jeneng: Wifi Smart Power Plug

    Dianggo: Pawon Sinau Kamar Konferensi

    Paket: 6 pcs/karton

    Jeneng APP: Tuya APP Smart Life

  • Waterproof socket pop up desk top automatic Multi Layer Custom Moudle Pop Up Socket Table Power Socket

    Waterproof soket pop munggah meja ndhuwur otomatis Multi Layer Custom Moudle Pop Up Soket Tabel Power Socket

    Rated Saiki: 10A, 13A, 15A, 16A

    Dirating Tegangan: 110-250V

    Bahan omah: paduan aluminium

    Tipe Standar Opsional: Amerika (AS), Jerman, Eropa (EU), Prancis, Australia (AU), Inggris (UK), Multi-fungsi (Universal), Israel, Italia

    Sakabèhé Dimensi: 226 * 136mm lan 271 * 136mm

    Ukuran Potongan:: Ø 125mm

    Kaluwihan: Desain manungsa kanthi fungsi anti-jiwit lan anti tabrakan lan anti banyu IP65

  • Smart life home using & office tabletop extension electric plug power track socket pop up socket

    Smart urip ngarep nggunakake & kantor extension tabletop plug listrik soket trek soket pop munggah

    Bahan omah: paduan aluminium

    Tipe mbukak: Tipe Otomatis

    Rated Saiki: 10A, 13A, 15A, 16A

    Dirating Tegangan: 110-250V

    Output USB: soket USBA-USBC Bisa kanthi otomatis ngenali 5V, 9V, 12V, 20 watt

    WiFi: 2.4G

    APP: urip pinter (Tuya)

    Sakabèhé Dimensi: 226 * 136mm lan 271 * 136mm

    Ukuran Potongan:: Ø 125mm

    Aplikasi: Meja Kabinet Pawon, Desktop Kantor, Meja Konferensi, Meja Kerja Liyane

    Merk: OHELE/OEM

    Werna Lampu Indikator: Warna Default: Putih / Werna Kustom: Biru

    Werna: Werna Default: Perak / Werna Kustom: Ireng utawa Emas

  • Kitchen Used desk power socket motorized pop up socket with USB wireless charger

    Pawon Digunakake soket listrik mejo soket pop munggah nganggo pangisi daya nirkabel USB

    Warna: Black/Silver

    Fungsi: Pengisian Daya

    Rated Tegangan: AC110V-250V

    Dirating Saiki: 16A

    Garansi: 3 wulan-1 taun

    Sertifikasi: CE, CCC, TUV, ROSH, ISO9001

    Kustomisasi: Ya

    Jaringan: SDK

    Dhukungan khusus: Reengineering piranti lunak

    Panggonan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng merek: OHELE utawa OEM

    Nomer Model: SNV-3GD/L

    Tipe: Tabletop Socket

    Grounding: Grounding standar

    Aplikasi: Perumahan / Tujuan Umum

    WIFI: Ya

    Jeneng produk: Socket Meja

    Bahan: Aluminium Alloy

    Kata Kunci: Desktop Pop

    Fitur: Gampang Instalasi

    Jeneng: Wifi Smart Power Plug

    Dianggo: Pawon Sinau Kamar Konferensi

    Jeneng APP: Tuya APP Smart Life

    Port USB: 2 port