NEW IP66 Jerman (EU) Tipe Socket anti banyu

  • 4 Gang German(EU) Socket
  • 3 Gang German(EU) Socket
  • 2 Gang German(EU) Socket

    2 Soket Geng Jerman (EU)

    Yen sampeyan nggunakake peralatan listrik kanggo njaba ruangan kayata lawnmower, alat DIY, pelengkap pager, lampu ruangan kanggo kesempatan banjur IP66 sumber daya njaba iki bakal nggawe uripe luwih gampang lan luwih aman kanggo sampeyan. Soket kasebut duwe tutup anti banyu kanggo dilindhungi maneh pasokan nalika ora dienggo. Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: OHELE Nomer: OHX66-2SR Tipe: Socket Switch Waterproof Grounding: Standard Grounding Rated Voltage: 110V-250V Dirating Saiki: 16A Aplikasi: Residenti ...
  • 1 Gang Switch + 3 Gang German(EU) Socket

    1 Soket Gang + 3 Soket Gang Jerman (EU)

    Model OHX66-S3SR Jeneng 1 Geng Switch + 3 Gantian Suket Suket Tingkatan Sincang Jerman 110V-250V Ditingkat Saiki 16A PC Bahan Api Bahan api + Tembaga Warna Suhu Putih -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP grade IP66 45X34X35cm 6pcs / CTN 6pcs bobot 11kg Customizable Bisa dadi selaras minangka njaluk Sertifikat CE TUV
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2