NEW IP66 UK Tipe Socket anti banyu

  • 4 Gang UK Socket
  • 3 Gang UK Socket
  • 2 Gang UK Socket

    2 Soket Geng UK

    Model OHX66-2S Jeneng 2 Geng UK Soket Rated voltase 110V-250V Dirating Saiki 13A Bahan Bahan Api Bahan Api + Tembaga Warna Suhu Putih -20 ~ 55 ℃ Ukuran karton IP Kelas IP66 45X34X35cm 12pcs / bobot 12Ns 12pcs 11.5kg Customizable Bisa disesuaikan kaya sing njaluk Sertifikat CE TUV
  • 1 Gang UK Socket

    1 Soket Geng UK

    Kita nyedhiyakake produk anti banyu sing bisa dipercaya lan stabil kanggo proyek teknik domestik lan manca. Panggonan Asal: Zhejiang, China Brand Jeneng: Model Model OHELE: OHX66-S Tipe: Socket Switching banyu anti banyu: Tegangan Orde Grounding Rated: 110V-250V Dirating Saiki: 13A Aplikasi: Bahan Residen / Umum-Tujuan: PC Campuran Api + Phosphor tembaga Sertifikat: CE / TUV / 3C IP Kelas: IP66 Warna: Pembungkus Putih & Pangiriman Saham Unit: Barang siji Ukuran paket siji: 12,8X ...
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2