Sugeng Rawuh ing OHOM

Warta

  • Water Proof Switch&Socket

    Bukti Bukti banyu & Soket

    Seri IP66 switch banyu bukti lan tembok dipasang 4 jinis ukuran kotak banyu anti IP66 kanggo nampa 6 aksesoris fungsi seri, kalebu soket Multi-fungsi, soket BS, soket Schuko, soket Prancis, soket Afrika Kidul, 1 gang gang, 2 gang switch .Semua aksesoris fungsi bisa nggabungake ...
    Waca liyane
  • Charging Pile

    Ngisi tumpukan

    1. Tumpukan pangisi daya ora anti banyu ing sembarang sudut disemprot, saengga ing udan sing moderat utawa entheng, aja kuwatir babagan masalah aliran banyu. 2. Ngisi tumpukan bakal nginstal piranti pangayoman bocor, yen dideteksi bocor, kanthi otomatis bakal mateni kekuwatan lan mandheg nyambut gawe. 3. kalis banyu luaran ...
    Waca liyane