Sugeng rawuh ing OHOM Electric

Kabar

  • motorised pop up socket with qi wireless charger

    soket pop munggah motorized karo pangisi daya nirkabel qi

    1. Fungsi pangayoman listrik: Ing produk Rising duwe desain kanggo 3 detik fungsi listrik kang kanggo dawa pencet tombol babak kanggo 3seconds, sistem kontrol otomatis Full bakal electrified; èfèktif nglindhungi kanggo sengaja tutul produk ...
    Waca liyane
  • Kepiye tingkat soket saklar anti banyu lan tahan debu dibagi?

    Kelas anti banyu lan tahan debu IP44 luwih murah tinimbang IP66.Kelas perlindungan IP dumadi saka rong nomer dao.Nomer pisanan nuduhake tingkat debu listrik lan intrusi obyek manca, lan nomer kaloro nuduhake manawa piranti listrik kasebut tahan lembab lan ...
    Waca liyane
  • Water Proof Switch&Socket

    Waterproof Switch & Socket

    Seri IP66 saklar tahan banyu sing dipasang ing tembok & soket duwe 4 jinis ukuran kothak tahan banyu IP66 kanggo nampa aksesoris fungsi 6 seri, kalebu soket Multi-fungsi, soket BS, soket Schuko, soket Prancis, soket Afrika Selatan, 1 saklar geng, saklar 2 gang .Kabeh aksesoris fungsi bisa nggabungake i...
    Waca liyane
  • Charging Pile

    Tumpukan Pengisian

    1. Ing tumpukan daya anti banyu ing sembarang amba wis uyuh, supaya ing udan Moderate utawa cahya, ora kuwatir bab masalah inflow banyu.2. Ngisi daya tumpukan bakal nginstal piranti proteksi bocor, yen bocor dideteksi, bakal kanthi otomatis mateni daya lan mandheg kerja.3. Lawang kita anti banyu ...
    Waca liyane