Sugeng rawuh ing OHOM Electric

Tumpukan Pengisian

1. Ing tumpukan daya anti banyu ing sembarang amba wis uyuh, supaya ing udan Moderate utawa cahya, ora kuwatir bab masalah inflow banyu.

2. Ngisi daya tumpukan bakal nginstal piranti proteksi bocor, yen bocor dideteksi, bakal kanthi otomatis mateni daya lan mandheg kerja.

3. Tumpukan pangisi daya tahan banyu ing lawang kita yaiku wilde digunakake kanggo taman, bengkel, komersial, port udara, SPBU, Fungsi (soket) bisa dipilih kaya sing dikarepake.iku bisa dadi peralatan karo IP66 EU, UK, French lan multi-fungsi soket.

Soket anti banyu lan saklar perlindungan bocor surge nglindhungi soket lan RCBO.

htr


Wektu kirim: Jun-08-2020