Sugeng Rawuh ing OHOM

Ngisi tumpukan

1. Tumpukan pangisi daya ora anti banyu ing sembarang sudut disemprot, saengga ing udan sing moderat utawa entheng, aja kuwatir babagan masalah aliran banyu.

2. Ngisi tumpukan bakal nginstal piranti pangayoman bocor, yen dideteksi bocor, kanthi otomatis bakal mateni kekuwatan lan mandheg nyambut gawe.

3. Tumpukan pangisiangan banyu anti banyu yaiku wilde digunakake kanggo kebon, bengkel, perangan, port udara, stasiun gas, Bagian fungsi (soket) bisa dipilih kaya sing dijaluk. iku bisa dadi peralatan karo IP66 EU, UK, Prancis lan soket multi-fungsi.

Soket anti banyu lan Leakage switch switch perlindungan nglindhungi soket lan RCBO.

htr


Wektu kirim: Jun-08-2020