Kepiye tingkat soket saklar anti banyu lan tahan debu dibagi?

Kelas anti banyu lan tahan debu IP44 luwih murah tinimbang IP66.Kelas perlindungan IP dumadi saka rong nomer dao.Nomer pisanan nuduhake tingkat debu listrik lan intrusi obyek manca, lan nomer kaloro nuduhake manawa piranti listrik kasebut tahan lembab lan anti banyu.Tingkat kekandelan udara, luwih gedhe nomer kasebut, luwih dhuwur tingkat perlindungan

Pawon lan kamar sanitasi umume minangka papan sing paling kerep kedadeyan kacilakan listrik rumah tangga.Yen sampeyan ora nimbang kabeh, soket switch cilik bisa ngubur potensial beboyo safety.Mulane, luwih penting kanggo milih soket switch anti banyu lan dustproof.Yen ngalih lan soket wis diinstal, disaranake kanggo nglengkapi karo seri kothak ngalih anti banyu lan dustproof utawa kothak soket, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab kejut listrik.

Soket anti banyu IP44

IP55 Waterproof Ngalih Soket

IP66 Waterproof Ngalih Socket


Wektu kirim: Jan-21-2021