soket pop munggah motorized karo pangisi daya nirkabel qi

1. Fungsi proteksi listrik:

Ing produk Rising duwe desain kanggo 3 detik fungsi listrik kang kanggo dawa pencet tombol babak kanggo 3seconds,

sistem kontrol otomatis Full bakal electrified; èfèktif nglindhungi kanggo sengaja tutul sakaproduk sing disebabake

kanthi kerep ngangkat lan mudun.Ana sing luwih apik kanggo nglindhungi safety bocah.

 

2. Desain lampu LED:

Produk ana ing bukaan kanggo kondisi bekas, lampu LED dering bakal mbukak; produk wis cedhak, lampu LED dering bakal mati.

Lampu Tombol, desain kerja biasane mbukak negara kanthi standar, sampeyan kudu menet tombol bunder ing tengah nganti 3 detik mengko, lampu tombol bakal mati.

 

3. Fungsi anti-jiwit

Nalika tingkat pulih, ana item ing interval kasebut, soket bisa mandheg nganti 3 detik mengko, bisa digawe serep otomatis.

 

4. Fungsi anti-tabrakan:

Nalika tingkat munggah, ana item apa wae ing interval, soket bisa mandheg nganti 3 detik mengko, bisa otomatis mudhun maneh.

 

5. Desain siji tombol:

Sing mbukak lan nutup ing bakal, supaya lingkungan furnishing ngarep pribadi luwih aman, sesanti luwih sampurna.


Wektu kirim: Aug-19-2021