Sugeng Rawuh ing OHOM

Bukti Bukti banyu & Soket

Seri IP66 switch banyu bukti lan tembok dipasang 4 jinis IP66 anti banyu

ukuran kothak kanggo nampa 6 aksesoris fungsi seri, kalebu soket Multi-fungsi, soket BS,

Soket Schuko, soket Prancis, soket Afrika Kidul, 1 gang switch, 2 gang switch.All

aksesoris fungsi bisa nggabungake kanthi bebas.

Soket anti banyu cocog kanggo port, pengiriman, panyimpenan kadhemen, cuci mobil lan mobil ponsel mobile, pawon, jedhing, balkon, kayata mesin cuci diselehake ing lembab utawa nyemprotake lingkungan liyane.

ht (1)

s1 s2


Wektu kirim: Jun-08-2020