Sugeng rawuh ing OHOM Electric

Waterproof Switch & Socket

Seri IP66 saklar & soket tahan banyu sing dipasang ing tembok duwe 4 jinis anti banyu IP66

ukuran kothak kanggo nampa aksesoris fungsi 6 seri, kalebu soket Multi-fungsi, soket BS,

Soket Schuko, soket Prancis, soket Afrika Selatan, 1 gang switch, 2 gang switch.

aksesoris fungsi bisa gabungke nang bebas.

Soket anti banyu cocok kanggo port, pengiriman, panyimpenan kadhemen, ngumbah mobil lan mobil panedhaan seluler, pawon, jedhing, loteng, kayata mesin cuci sing diselehake ing lingkungan sing lembab utawa nyemprotake luwih akeh.

ht (1)

s1 s2


Wektu kirim: Jun-08-2020