Kantor Konferensi anti banyu soket Tabel Worktop Recessed Motorized Pawon Pop Up Soket karo Wireless Charger

Katrangan singkat:

Tipe: Tabletop Socket

Grounding: Grounding standar

Tegangan Rated: 110-250V AC

Dirating Saiki: 16A

Garansi: 3 wulan-1 taun

Sertifikasi: CE, CCC, TUV, ROSH

Kustomisasi: Ya

Jaringan: SDK

Dhukungan khusus: Reengineering piranti lunak

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Jeneng merek: OHELE utawa OEM

Nomer Model: SNV-6GD / L

Aplikasi: Perumahan / Tujuan Umum

WIFI: Ya

Nama Produk: Desktop Socket

Fungsi: Pengisian Daya

Warna: Black/Silver

Bahan: Aluminium Alloy

Kata Kunci: Tabletop Pop

Fitur: Safety Trep

Jeneng: Wifi Smart Power Plug

Dianggo: Pawon Sinau Kamar Konferensi

Paket: 6 pcs/karton

Jeneng APP: Tuya APP Smart Life


Detail Produk

Tag produk

Otomatis otomatis pop munggah soketinstruksi operasi

Lingkup Aplikasi:
Produk wildly digunakake kanggo desktop kantor, platform, kamar konferensi, meja pawon, multi platform, etc.

Cara nggunakake:
Ing kawitan kanggo dawa pencet tombol babak ing tengah kanggo 3seconds, sistem kontrol otomatis Full bakal electrified;kapindho kanggo nunggu lampu LED sumunar mandegake, Cahya pencet tombol tengah, kothak soket didhelikake kanthi otomatis munggah;Yen sampeyan wis rampung nggunakake daya lan pengin mbalekake kothak soket, sampeyan mung pencet tombol tengah; Yen sampeyan ora pengin nggunakake maneh, sampeyan mung pencet tombol Round kanggo 3 detik, lan sistem kontrol elevator bakal. ditutup.

Fitur utama:
1. Fungsi proteksi listrik:
Ing produk Rising duwe desain kanggo 3 detik fungsi listrik kang kanggo dawa menet tombol babak kanggo 3seconds, sistem kontrol otomatis Full bakal electrified; èfèktif nglindhungi kanggo sengaja tutul produk disebabake Kerep ngangkat lan Mudhunake.
Ana sing luwih apik kanggo nglindhungi safety bocah.
2. Desain lampu LED:
Produk ana ing bukaan kanggo kondisi bekas, lampu LED dering bakal mbukak; produk wis cedhak, lampu LED dering bakal mati.
Lampu Tombol, desain kerja biasane mbukak negara kanthi standar, sampeyan kudu menet tombol bunder ing tengah nganti 3 detik mengko, lampu tombol bakal mati.
3. Fungsi anti-jiwit
Nalika tingkat pulih, ana item ing interval kasebut, soket bisa mandheg nganti 3 detik mengko, bisa digawe serep otomatis.
4. Fungsi anti-tabrakan:
Nalika tingkat munggah, ana item apa wae ing interval, soket bisa mandheg nganti 3 detik mengko, bisa otomatis mudhun maneh.
5. Desain siji tombol:
Sing mbukak lan nutup ing bakal, supaya lingkungan furnishing ngarep pribadi luwih aman, sesanti luwih sampurna.

Modul soket angkat sing bisa disesuaikan Kolokasi apa wae

Modul bisa disesuaikan.macem-macem modul miturut kabutuhan Nggampangake urip sampeyan

Modul sing disesuaikan.hubungi layanan pelanggan

US-Power-Pop-2Office Conference (3) Office Conference (4) Office Conference (5)Office Conference waterproof socket Table Worktop Recessed Motorized Kitchen Pop Up  Socket with Wireless ChargerOffice Conference (7)

Office Conference (1)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita