Sugeng rawuh ing OHOM

Produk

  • The intelligent automation pop up socket Operating instruction

    Otomatis cerdas pop up socket Instruksi operasi

    Ruang Lingkup Aplikasi: Produk sing digunakake kanthi umum kanggo desktop kantor, platform, ruang konferensi, meja pawon, multi platform, ETC Metode panggunaan: Wiwitane pencet dawa ing sisih tengah kanggo 3seconds, Sistem kontrol otomatis sing kebak bakal listrik; sing nomer loro ngenteni lampu LED murup mandheg, Pencet pencet tombol tengah, kothak soket sing didhelikake kanthi otomatis munggah; yen Sampeyan wis rampung nggunakake kekuwatan lan Pengin waras kaos kaki ...
  • WiFi smart waterproof socket USER GUIDE

    Soket panggunaan anti banyu WiFi cerdas

    WiFi smart (2) Sambungan WiFi   WiFi smart (3)Alexa / Google / DuerOS

    WiFi smart (4) Ngatur Jadwal kanggo panggunaan saben dinane

    WiFi smart (5)Kontrol piranti sampeyan ing endi wae

    WiFi smart (6)Siji App ngontrol omah sampeyan  WiFi smart (7)Nuduhake Piranti

    WiFi smart (8)Piranti rumah ing wektu

  • WiFi smart waterproof socket USER GUIDE

    Soket panggunaan anti banyu WiFi cerdas

    WiFi smart (2) Sambungan WiFi   WiFi smart (3)Alexa / Google / DuerOS

    WiFi smart (4) Ngatur Jadwal kanggo panggunaan saben dinane

    WiFi smart (5)Kontrol piranti sampeyan ing endi wae

    WiFi smart (6)Siji App ngontrol omah sampeyan  WiFi smart (7)Nuduhake Piranti

    WiFi smart (8)Piranti rumah ing wektu

  • 1 Gang Switch + 1 Gang French Socket

    1 Geng Ganti + 1 Geng Socket Prancis

    Tegangan sing Ditetepake: 110V-250V

    Dinilai Saiki: 16A

    Bahan: ABS + Flame Retardant PC + Copper

    Kelas IP: IP55

    Kemasan & Pengiriman

    Unit Adol: Barang siji

    Ukuran paket siji: 12.2X11.4X10.2 cm

    Bobot reged tunggal: 0,380 kg

    Tipe Paket: Karton ekspor standar 60 pcs / CTN

    Wektu Utama:

    Jumlah (Potongan) 1 - 2000 2001 - 6000 > 6000
    Est. Wektu (dina) 8 20 Kanggo dirembug
  • 2 Gang French Socket

    2 Gang French Socket

    Tegangan sing Ditetepake: 110V-250V

    Dinilai Saiki: 16A

    Bahan: ABS + Flame Retardant PC + Copper

    Kelas IP: IP55

    Kemasan & Pengiriman

    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 11.6X9.6X14.7 cm
    Bobot reged tunggal: 0,420 kg
    Tipe Paket:
    Karton standar ekspor
    40 pcs / CTN
    ukuran karton: 49X29X34
    Wektu Utama:
    Jumlah (Potongan) 1 - 3000 3001 - 7000 > 7000
    Est. Wektu (dina) 15 30 Kanggo dirembug
  • 2 Gang Switch + 1 Gang German(EU) Socket

    2 Gang Switch + Soket 1 Gang Jerman (EU)

    Tegangan sing Ditetepake: 110V-250V

    Dinilai Saiki: 16A

    Bahan: ABS + Flame Retardant PC + Copper

    Kelas IP: IP55

    Kemasan & Pengiriman

    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 11.6X9.6X14.7 cm
    Bobot reged tunggal: 0,420 kg
    Tipe Paket:
    Karton standar ekspor
    40 pcs / CTN
    ukuran karton: 49X29X34
    Wektu Utama:
    Jumlah (Potongan) 1 - 2500 2501 - 6000 > 6000
    Est. Wektu (dina) 15 30 Kanggo dirembug
  • 1 Gang Switch + 1 Gang Italian Socket

    1 Geng Ganti + 1 Geng Socket Italia

    Tegangan sing Ditetepake: 110V-250V

    Dinilai Saiki: 16A

    Bahan: ABS + Flame Retardant PC + Copper

    Kelas IP: IP55

  • 2 Gang Switch + 1 Gang Italian Socket

    2 Geng Ganti + 1 Geng Socket Italia

    Tegangan sing Ditetepake: 110V-250V

    Dinilai Saiki: 16A

    Bahan: ABS + Flame Retardant PC + Copper

    Kelas IP: IP55

  • 3 Gang Italian Socket

    3 Gang Socket Italia

    Tegangan sing Ditetepake: 110V-250V

    Dinilai Saiki: 16A

    Bahan: ABS + Flame Retardant PC + Copper

    Kelas IP: IP55

  • 1 Gang Multi-function Socket

    1 Gang Multi-fungsi Soket

    Alur Listrik: 13 a

    Tegangan: 250 v

    Standar Referensi: IEC60670

    Sertifikat Pengakuan: CE, TUV, CCC, ROHS

    Werna Cangkang: Grey Putih

    Resistansi Kanggo Murub, Tes Kawat Glow 650 ° C

    Aksesoris Kabel: Telung Phi 23 Mm Saka Cetakan Lan Casing Kabel 1 Pgi6.

    Diameter Lubang Instalasi Tembok Yaiku 4,4 Mm; 6 m Terminal Dhasar.

    Produk Semut IP55 Kanthi Gasket, Diinstal Ing Tembok, Liwat Pangolahan Pelapisan Anti-Seepage, Tetep integritas.

  • 1 Gang Switch + 1 Gang Multi-function Socket

    1 Gang Switch + 1 Soket Multi-fungsi Gang

    Tegangan sing Ditetepake: 110V-250V

    Dinilai Saiki: 13A

    Bahan: ABS + Flame Retardant PC + Copper

    Kelas IP: IP55

    Ukuran paket tunggal: 11.1 * 10.3 * 9.1cm

    Bobot siji: 0,26kg

    Suhu: -20 ~ 55 ℃

    Kemasan & Pengiriman

    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 12.2X11.4X10.2 cm
    Bobot reged tunggal: 0,380 kg
    Tipe Paket:
    Karton standar ekspor
    ukuran karton: 49X34X36
    60 pcs / CTN
    Wektu Utama:
    Jumlah (Potongan) 1 - 2000 2001 - 6000 > 6000
    Est. Wektu (dina) 15 30 Kanggo dirembug
  • 2 Gang Multi-function Socket

    2 Gang Multi-fungsi Soket

    Kelas IP: IP55

    Bahan: ABS + Flame Retardant PC + Copper

    Dinilai Saiki: 16A

    Tegangan sing Ditetepake: 110V-250V

    Aplikasi: Tujuan Perumahan / Umum

    Grounding: Grounding Standar

    Jinis: Socket Switch Waterproof

    Jeneng merek: OHELE

    Zhejiang, China

    Kemasan & Pengiriman

    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji: 11.6X9.6X14.7 cm
    Bobot reged tunggal: 0,420 kg
    Tipe Paket:
    Karton standar ekspor
    40 pcs / CTN
    ukuran karton: 49X29X34
    Wektu Utama:
    Jumlah (Potongan) 1 - 3000 3001 - 7000 > 7000
    Est. Wektu (dina) 15 30 Kanggo dirembug