RCD + switch terpadu & UK soket 86 jinis kothak anti banyu

Katrangan singkat:

Jeneng produk: UK Weatherproof IP66 Outdoor karo RCD Socket lan ngalih

Tipe: RCD + switch terpadu & soket UK

Bahan: ABS + PC

Rated Tegangan: AC100-250V

Dirating Saiki: 13A

Ukuran cangkang: 170 x 170 x 110 mm

Aplikasi: Digunakake ing peralatan njero ruangan lan ruangan listrik, sepur, kapal, teknik lsp.

Fitur: Waterproof Outdoor, Extension Lead, Omah dandan, Peralatan Listrik

Sertifikasi: CE, TUV

OEM / ODM: Nampa, yen sampeyan duwe OEM / ODM Request, pls hubungi kita bebas

Panggonan Asal: China


Detail Produk

Tag produk

Pasang kothak mburi nggunakake 4 * 25mm ngawut-awut ing kabeh papat, utawa ing paling loro posisi diagonal ing mbenakake pusat ditampilake.Bolongan mbenakake wis slotted kanggo ngaktifake sawetara imbuhan rotasi yen dibutuhake.Pas diwenehake Bungs liwat kabeh posisi meneng mbenakake digunakake kanggo segel recesses aperture.

Entri kabel menyang kothak mburi kaya sing dibutuhake.Mung mbusak Plug kosong kanggo posisi digunakake.Priksa manawa kabel keluwihan cukup kanggo sambungan menyang soket.Pasang & segel kabeh kelenjar kabel & saluran kanggo instruksi pabrik.Priksa manawa Seal Gasket dipasang kanthi bener ing pinggir ngarep Kothak mburi.

Nawakake Majelis Ngarep menyang Kothak mburi kanggo nemtokake dawa pungkasan kabel & potong sing cocog.Strip insulasi njaba kaya sing dibutuhake & banjur potong insulasi ing kabel individu 10-12mm kanggo mbukak ujung konduktor.

jeneng produk UK Weatherproof IP66 Outdoor karo RCD Soket lan ngalih
jinis RCD + switch terpadu & soket UK
Bahan ABS + PC
Tegangan Rated AC 100-250V
Rated Saiki 13A
Ukuran Shell 170 x 170 x 110 mm
Aplikasi Digunakake ing peralatan njero ruangan lan ruangan listrik, sepur, kapal, teknik lsp.
Fitur Waterproof Outdoor, Extension Lead, Dandan Omah, Peralatan Listrik
Sertifikasi CE, TUV
OEM / ODM Nampa, yen sampeyan duwe OEM / ODM Request, pls hubungi kita bebas
Panggonan Asal Cina


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita