Ngalih soket kanthi seri perlindungan bocor

  • UK socket with leakage protection

    Soket UK kanthi proteksi bocor

    Weatherproof IP66 njaba soket:

    ◆ Ngalih soket tundhuk karo BS1363

    ◆ soket RCD diprodhuksi kanggo BS7288, jinis Latching

    ◆ Fuse spur tundhuk karo BS1363-4

    ◆ IP66 Tahan Cuaca

    ◆ Dhuwur Impact PC omah

    ◆ Tahan UV

    ◆ Multiple 20mm Knockouts

    ◆ Tegangan: 110-250VAC 50Hz

    ◆ Amperage Maks: 13A

    ◆ Peringkat IP: IP66

  • 16A 5 hole socket with leakage protection

    Soket 16A 5 bolongan kanthi proteksi bocor

    Weatherproof IP66 njaba soket:

    ◆ Ngalih soket tundhuk karo BS1363

    ◆ soket RCD diprodhuksi kanggo BS7288, jinis Latching

    ◆ Fuse spur tundhuk karo BS1363-4

    ◆ IP66 Tahan Cuaca

    ◆ Dhuwur Impact PC omah

    ◆ Tahan UV

    ◆ Multiple 20mm Knockouts

    ◆ Tegangan: 110-250VAC 50Hz

    ◆ Amperage Maks: 13A

    ◆ Peringkat IP: IP66

  • 10A multifunction socket with leakage protection

    Soket multifungsi 10A kanthi proteksi bocor

    Weatherproof IP66 njaba soket:

    ◆ Ngalih soket tundhuk karo BS1363

    ◆ soket RCD diprodhuksi kanggo BS7288, jinis Latching

    ◆ Fuse spur tundhuk karo BS1363-4

    ◆ IP66 Tahan Cuaca

    ◆ Dhuwur Impact PC omah

    ◆ Tahan UV

    ◆ Multiple 20mm Knockouts

    ◆ Tegangan: 110-250VAC 50Hz

    ◆ Amperage Maks: 10A

    ◆ Peringkat IP: IP66

  • 10A 5 hole socket with leakage protection

    Soket 10A 5 bolongan kanthi proteksi bocor

    Weatherproof IP66 njaba soket:

    ◆ Ngalih soket tundhuk karo BS1363

    ◆ soket RCD diprodhuksi kanggo BS7288, jinis Latching

    ◆ Fuse spur tundhuk karo BS1363-4

    ◆ IP66 Tahan Cuaca

    ◆ Dhuwur Impact PC omah

    ◆ Tahan UV

    ◆ Multiple 20mm Knockouts

    ◆ Tegangan: 110-250VAC 50Hz

    ◆ Amperage Maks: 10A

    ◆ Peringkat IP: IP66