Sugeng rawuh ing OHOM

Otomatis cerdas pop up socket Instruksi operasi

Katrangan singkat:

Ruang Lingkup Aplikasi: Produk sing digunakake kanthi umum kanggo desktop kantor, platform, ruang konferensi, meja pawon, multi platform, ETCT Cara panggunaan: Wiwitane pencet dawa ing sisih tengah kanggo 3seconds, Penuh sistem kontrol otomatis bakal listrik; th ...


Detail Produk

Tag Produk

Lingkup Aplikasi:

Produk kasebut digunakake kanthi umum kanggo desktop kantor, platform, ruang konferensi, meja pawon, multi platform, ETC

Cara panggunaan:

 Kaping pisanan tekan dawa tombol bunder ing tengah nganti 3 detik, sistem kontrol otomatis Lengkap bakal listrik; sing nomer loro ngenteni lampu LED murup mandheg, Pencet pencet tombol tengah, kothak soket sing didhelikake kanthi otomatis munggah; nalika

Sampeyan wis rampung nggunakake kekuwatan lan Pengin mbalekake kothak soket, cukup pencet tombol tengah; Yen sampeyan ora pengin digunakake maneh, cukup penet dawa

Tombol bunder kanggo 3 detik, lan sistem kontrol lift bakal ditutup.

 Fitur utama:

1. Fungsi proteksi listrik:

  Ing paningkatan produk duwe desain fungsi listrik 3 detik sing suwene penet tombol bunder nganti 3 detik, sistem kontrol otomatis Lengkap bakal dilindhungi; Nglindhungi kanthi efektif supaya ora sengaja tutul produk sing disebabake amarga asring ngangkat lan ngudhunake.

Ana Luwih Apik kanggo nglindhungi safety bocah.

2. Desain lampu LED:

   Produk kasebut mbukak kanggo kondhisi bekas, lampu LED dering bakal dibukak; produk wis cedhak, lampu LED dering bakal mati.

  Lampu Tombol, desain kerjane biasane mbukak negara kanthi standar, perlu kanggo menet tombol bunder ing tengah kanggo 3 detik mengko, lampu tombol bakal dipateni.

 3. Fungsi anti jiwit

   Nalika level kasebut pulih, ana barang ing interval, stopkontak bisa mandheg nganti 3 detik mengko, bisa uga otomatis digawe serep.

4. Fungsi anti-tabrakan:

   Nalika level munggah, ana barang ing interval, stopkontak bisa mandheg 3 detik mengko, bisa uga otomatis mundur.

 5. Desain kunci siji:

  Bukak lan cedhak karepe, supaya lingkungan prabotan pribadi luwih aman, sesanti sing luwih sampurna.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita