Sugeng rawuh ing OHOM Electric

Klip Leveling Tile

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk SISTEM TILE LEVELING
Model OH-TLC01,OH-TLC02,OH-TLC03,,OH-TLC04
Bahan PP Lingkungan
warna Transparan (Maneka warna bisa disesuaikan)
Standar Cetakan digawe miturut Standar Italia
sasmita Kelas ndhuwur
Digunakake Kanggo kothak Tembok lan Lantai
s1
Model OH-TLC01-1
Spasi kothak keramik 1,0 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.29KG / tas
s2
Model OH-TLC01-1.5
Spasi kothak keramik 1,5 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.3kg / tas
s3
Model OH-TLC01-2
Spasi kothak keramik 2,0 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.31KG / tas
s4
Model OH-TLC01-2.5
Spasi kothak keramik 2,5 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.32KG / tas
s5
Model OH-TLC01-3
Spasi kothak keramik 3,0 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.33KG / tas
s6
Model OH-TLC02-1
Spasi kothak keramik 1,0 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.34KG / tas
s7
Model OH-TLC02-1.5
Spasi kothak keramik 1,5 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.35KG / tas
s8
Model OH-TLC02-2
Spasi kothak keramik 2,0 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.36KG / tas
s9
Model OH-TLC02-2.5
Spasi kothak keramik 2,5 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0,37 KG / tas
s10
Model OH-TLC02-3
Spasi kothak keramik 3,0 mm
Packing 100 pcs/bag
NW 0.38KG / tas
d4949331

Dasar PP transparan

Proteksi lingkungan non-beracun

kateguhan dhuwur

lumahing Gamelan

Ora gampang remuk

c5d0c8403
e0e76b9a3
b337c01b3
dfb
q1

Lay semen utawa lem kothak yen perlu

q2

Panggonan dhasar antarane aperture kothak keramik

q3

Nutup warata nganggo palu karet

thr

Lebokake wedge abang

q5

Dorong wedge nganggo penjepit propulsif

q6

Enteni 24 jam

q7

24 jam mengko, break basa karo palu karet

q8

Nyepak sisih ndhuwur dhasar saka sisih nganggo sikilmu

q9

Sisih ngisor dhasar banget tipis supaya bisa dipisahake

q10

Sisih ngisor dhasar ditinggalake ing sangisore kothak

Fitur

Kanthi klip leveling sistem leveling kothak Sampeyan bisa kanthi cepet nyetel lan njaga flatness antarane kothak lan kothak.

Nyegah pamindahan ing semen utawa kothak kanthi proses solidifikasi adhesive kothak.

Operasi prasaja gampang digunakake, gampang banget digunakake.

Ngapikake kacepetan paving ubin, lan nyuda kesulitan paving kothak,

Piranti leveling kothak (nyetel horisontal antarane kothak lan kothak)

Sawise mburi karya, kanthi sikil ditendhang utawa nganggo palu karet metu ing arah irisan.

Spacer wedge abang sawise dibusak uga bisa digunakake maneh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita