Sugeng Rawuh ing OHOM

Klip leveling jubin

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tags Product

Jeneng Produk SISTEM TINGKATAN TILE
Model OH-TLC01, OH-TLC02, OH-TLC03,, OH-TLC04
Materi PP Lingkungan
Werna Transparan (macem-macem warna bisa disesuaikan)
Standar Cetakan digawe miturut Standard Italia
Bahan Ndhuwur Kelas
Digunakake Kanggo jubin Tembok lan Lantai
s1
Model OH-TLC01-1
Jarak keramik jubin 1.0mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,29KG / tas
s2
Model OH-TLC01-1.5
Jarak keramik jubin 1,5mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,3KG / tas
s3
Model OH-TLC01-2
Jarak keramik jubin 2.0mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,31KG / tas
s4
Model OH-TLC01-2.5
Jarak keramik jubin 2.5mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,32KG / tas
s5
Model OH-TLC01-3
Jarak keramik jubin 3.0mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,33KG / tas
s6
Model OH-TLC02-1
Jarak keramik jubin 1.0mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,34KG / tas
s7
Model OH-TLC02-1.5
Jarak keramik jubin 1,5mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,35KG / tas
s8
Model OH-TLC02-2
Jarak keramik jubin 2.0mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,36KG / tas
s9
Model OH-TLC02-2.5
Jarak keramik jubin 2.5mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,37KG / tas
s10
Model OH-TLC02-3
Jarak keramik jubin 3.0mm
Pengemasan 100pcs / tas
NW 0,38KG / tas
d4949331

Bas PP transparan

Perlindungan lingkungan ora beracun

Dhuwur kekerasan

Lumahing licin

Ora gampang crah

c5d0c8403
e0e76b9a3
b337c01b3
dfb
q1

Lali semen utawa gam kothak yen dibutuhake

q2

Papan dhasar ing antarane kothak ubin keramik

q3

Ketukan rata karo palu karet

thr

Lebokake baine abang

q5

Tolak baji nganggo tongs propulsive

q6

Ngenteni 24 jam

q7

24 jam mengko, putus dhasar nganggo palu karet

q8

Nyepak bagian ndhuwur dhasar saka sisih ndhuwur karo sikil

q9

Sisih ngisor dhasar banget lancip, supaya bisa dipisahake

q10

Sisih ngisor dhasar kiwa ing ngisor jubin

Fitur

Kanthi klip leveling sistem leveling jubin Sampeyan bisa cepet lan njaga flatness antara jubin lan jubin.

Nyegah pamindahan semen utawa ubin kanthi proses solidisasi jubin.

Operasi prasaja gampang digunakake, gampang banget kanggo digunakake.

Ngapikake kecepatan kothak kanthi cepet, lan nyuda kesulitan jubin,

Piranti leveling jubin (atur horisontal ing jubin lan kothak)

Sawise rampung pakaryan, sikilmu ditendhang utawa nganggo mallet karet mengetuk ing sadawane arah irisan.

Spacer baji abang sawise dicopot uga bisa digunakake maneh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita