Sugeng rawuh ing OHOM Electric

Sistem Leveling Tile

  • Time Saving Floor Pliers

    Tang Floor Ngirit Wektu

    Garansi: 2 taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online Kapabilitas Solusi Proyek: Liyane Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng Brand: OHELE Nomer Model: OH-FP02 Jeneng produk: Desain anyar ngirit wektu Lantai Bahan: PP + Wesi Gunakake kanggo : Perbatasan, Porselen, Tembok, Lantai Dsb. Alat Konstruksi Panggunaan: sistem leveling ubin Warna: Disesuaikan Aplikasi: Tingkat Aksesori Genteng Tipe: Tang Lantai Hemat Waktu Pengemasan 1 pcs/tas NW 0.37KG/tas Lay semen...
  • Wall Floor tile leveling system clips wedges and Traction-adjustable Tile Leveling System Pliers

    Klip sistem leveling kothak tembok tembok lan Tang Sistem Leveling Tile sing bisa diatur Traksi

    Panggonan Asal: Wenzhou, Zhejiang, China
    Jeneng merek: POSEIDON
    Nomer Model: MY15
    Plastik Modling Tipe: injeksi
    Layanan Pangolahan: Moulding
    Bahan: PP anyar
    Nama Produk: Klip sistem leveling ubin wedges
    Fungsi: leveling ubin
    Ukuran: 1.5mm, 2mm, 2.5mm, 3mm
    bobot: 350 gram / tas
    cocog: sistem leveling plier
    Pasar: Eropa, Amerika

  • Floor Pliers

    Tang Lantai

    Model OH-FP01 Nama Floor Plier Packing 1 pcs/tas NW 0.36KG/tas Lay semen atau lem ubin sesuai kebutuhan Tempatkan dasar antara bukaan ubin keramik Ketuk rata dengan palu karet Pasang irisan merah Dorong baji dengan penjepit propulsif Tunggu 24 jam 24 jam mengko, break basa nganggo palu karet Kick off bagian ndhuwur basa saka sisih karo sikil Sikil ngisor dasar banget tipis supaya bisa dipisahake ...
  • Tuscan Tile Leveling System

    Tuscan Tile Leveling System

    Sistem leveling kothak nggawe instalasi cepet lan seragam.Padha digawe ing materi plastik hard cukup kaku kanggo nahan bobot saka kothak.Amarga kalibrasi lan pinggiran sing resik, sampeyan bakal entuk asil sing paling apik ing kabeh proyek lantai sampeyan.1.We duwe nomer model beda kanggo pas karo kabutuhan pelanggan beda.2. Spacers kothak kita digawe saka 100% bahan seger.Kaluwihan kasebut yaiku tenacity sing apik, ora beracun, ora enak lan tahan lama.3. Plastik Tile Spacers 1MM kanggo 10MM kanggo Wall ...
  • T-needle

    T-jarum

    Jeneng produk: Sistem leveling ubin Warna: Ireng / Oranye Bahan: PP anyar (baja tahan karat logam) Kemasan: 50PCS / tas (karo kunci 1) Ketebalan jahitan: 1. 5MM Ketebalan ubin sing ditrapake: 3MM-16MM 1. Alat sistem leveling ubin iki kanggo setelan lantai / tembok.Sistem njamin flatness antarane kothak Nyingkiri inequalities.2. Sistem leveling kothak bisa digunakake maneh, cukup gampang kanggo ndandani utawa mbusak nganggo kunci khusus.3. Cocog kanggo 3mm kanggo 16mm kekandelan kothak, cocok kanggo kothak longkangan 1.5mm.4. Ing ...
  • Tile Spacer

    Tile Spacer

    lagi sijine antarane kothak, lan njamin kadohan witjaksono saka kothak 1. kothak plastik spacer materi PE 2. Tile salib ukuran standar Plastik Tile Spacer Produksi: injeksi Ukuran: dismension pas 1.0mm;1,5 mm;2,0 mm;2,5 mm;3,0 mm;4,0 mm;5.0mm; 6.0mm; 8.0mm; 10.0mm Bahan: HDPE Warna: putih Gunakake: kanggo kothak keramik, kaca, tembok, granit, tembok, jubin lantai, item hiasan, kayata piring aluminium-plastik instalasi, lan iku banget gampang kanggo nginstal
  • Tile Leveling Wedge

    Tile Leveling Wedge

    Jeneng Produk SISTEM TILE LEVELING Model OH-TLW01 Bahan Lingkungan PP Warna Abang, Biru, Kuning, Ijo, Oranye (Maneka warna bisa disesuaikan) Cetakan standar digawe miturut Brand Kelas Top Kelas Standar Italia OHELE Digunakake Kanggo Model ubin Tembok lan Lantai OH -TLW01 Name Reusable Wedge Packing 100pcs/tas NW 0.59KG/tas Lay semen utawa lem kothak yen perlu Panggonan dhasar antarane bukaan ubin keramik Knock it flat with r...
  • Tile Leveling Clips

    Klip Leveling Tile

    Jeneng Produk TILE LEVELING SYSTEM Model OH-TLC01,OH-TLC02,OH-TLC03,,OH-TLC04 Bahan Lingkungan PP Warna Transparan (Maneka warna bisa disesuaikan) Cetakan standar digawe miturut Kelas Top Kelas Standar Italia Digunakake Kanggo Tembok lan Lantai kothak Model OH-TLC01-1 Keramik kothak spasi 1.0mm Packing 100pcs / tas NW 0.29KG / tas Model OH-TLC01-1.5 Keramik kothak spasi 1.5mm Packing 100pcs / tas NW 0.3KG / tas Model OH-TLC01-2 Keramik kothak. ..
  • Screw-type Tile Leveling System

    Screw-jinis Tile Leveling System

    Model OH-TLC05-1 Jarak ubin keramik 1.0mm Packing 100 pcs/bag NW 0.21KG/bag Model OH-TLC05-1.5 Jarak ubin keramik 1.5mm Packing 100 pcs/bag NW 0.23KG/tas Model OH-TLC05-2 Jarak ubin keramik 2.0 mm Packing 100 pcs/bag NW 0.24 KG/bag Model OH-TLC06-1 Keramik ubin jarak 1.0mm Packing 100 pcs/bag NW 0.29 KG/bag Model OH-TLC06-1.5 Keramik jarak ubin 1.5mm Packing 100 pcs/bag NW 0.37KG/bag Model OH-TLC06-2 Keramik ti...