Sugeng Rawuh ing OHOM

Sistem Tingkat Tile

  • Wall Pliers

    Tembok tembok

    Model OH-WP01 Jeneng Wall Plier Packing 1pcs / bag NW 0.35KG / tas Lay semen utawa lem kothak kaya sing dibutuhake Papan dhasar ing antarane kothak ubin keramik Ketukan warata karo palu karet Lebokake baji abang Pasang jambon nganggo tongs propulsive Enteni 24 jam 24 jam mengko, putusake nganggo palu karet Kuncur saka sisih ndhuwur dhasar saka sisih karo sisih sikil sampeyan. Pérangan ngisor dhasar banget tipis supaya bisa dipisahake ...
  • Time Saving Floor Pliers

    Wektu Ngirit Pliers Lantai

    Model OH-FP02 Jeneng Wektu Ngirit Pasa Lantai Plier 1pcs / tas NW 0.37KG / tas Lesi semen utawa lem kothak kaya sing dibutuhake Papan dhasar ing antarane jubin keramik seramik Ngepung kanthi empal karet Lebokake baji abang Pasang jambon nganggo tongs propulsive Enteni 24 jam 24 jam mengko, putusake nganggo palu karet Kuncul saka sisih ndhuwur dhasar saka sisih karo sisih sikilmu. Pérangan ngisor dhasar banget lancip, bisa dipisah Pérangan ngisor .. .
  • Floor Pliers

    Lantai Pliers

    Model OH-FP01 Jeneng lantai Plier Packing 1pcs / tas NW 0.36KG / tas Lay semen utawa lem kothak kaya sing dibutuhake Papan dhasar ing antarane tungku keramik keramikan Ngepung kanthi empal karet Lebokake baji abang Pasang jambon nganggo tong progol Ngenteni 24 jam 24 jam mengko, putusake nganggo palu karet Kuncur saka sisih ndhuwur dhasar saka sisih karo sisih sikil sampeyan. Pérangan ngisor dhasar banget tipis supaya bisa dipisahake ...
  • Tuscan Tile Leveling System

    Sistem leveling jubin Tuscan

    Sistem leveling jubin nggawe instalasi cepet lan seragam. Dheweke digawe ing materi plastik keras sing cukup kanggo nahan bobot jubin. Amarga sudhut calibration lan ngresiki, sampeyan bakal entuk paling apik ing kabeh proyek lantai sampeyan. 1. Kita duwe nomer model sing beda kanggo kabutuhan pelanggan sing beda. 2. Spacer jubin sing digawe digawe saka 100% bahan seger. Kalungguhan kasebut minangka tenacity apik, ora beracun, ora kuwat lan tahan lama. 3.Plastic Tile Spacers 1MM kanggo 10MM kanggo Tembok ...