WiFi soket anti banyu pinter PANDUAN PENGGUNA

Katrangan singkat:

WiFi smart (2)Sambungan WifiWiFi smart (3)Alexa / Google / DuerOS

WiFi smart (4)Kustomisasi Jadwal kanggo panggunaan saben dina

WiFi smart (5)Ngontrol piranti ing ngendi wae

WiFi smart (6)Siji App ngontrol omah sampeyanWiFi smart (7)Nuduhake piranti

WiFi smart (8)Timing peralatan omah


  • Jeneng merek:OHELE utawa OEM
  • Proteksi Ievel:IP66
  • Input:AC 110-250V
  • APLIKASI:Urip Pinter
  • WIFI:2.4G_WiFi
  • Output:10A-16A
  • Detail Produk

    Preparation sadurunge nggunakake

    Tag produk

    Garansi: 3 wulan-1 taun WIFI: Ya
    Sertifikasi: CE, tuv Fungsi: Smart Home Otomatis
    Kustomisasi: Ya Bahan: ABS / Flame Retardant PC
    Jaringan: SDK Paket: Karton
    Dhukungan khusus: Reengineering piranti lunak Packing: 30 pcs/karton
    Panggonan Asal: Zhejiang, China Jeneng produk: Wifi Smart Socket
    Jeneng merek: OHELE Werna: Putih Ireng
    Nomer Model: OHW-U,OHW-S,OHW-SR Kata Kunci: Wireless Remote Control
    Tipe: Soket Dinding Fitur: Gampang Instalasi
    Grounding: Grounding standar Dianggo: Widely Used
    Tegangan Rated: 110-250V AC Jeneng APP: Tuya APP Smart Life
    Dirating Saiki: 10A-16A  
    Aplikasi: Perumahan / Tujuan Umum

    * Input: 110 ~ 250VAC
    * Output: 10-16A
    * IP Rate: IP66
    * APLIKASI: Smart Life
    * Wifi: 2.4G_WiFi
    * Sambungan Wifi
    * Alexa / Google / DuerOS
    * Kustomisasi Jadwal kanggo panggunaan saben dina
    * Kontrol piranti sampeyan ing endi wae
    * Siji App ngontrol omah sampeyan
    * Nuduhake piranti.
    * Nampa modul (45x45mm utawa 45x22.5mm):


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Preparation sadurunge nggunakake

    >、Telpon utawa tablet Smart sampeyan wis nyambung menyang WiFi 2.4G kanthi internet
    >、Ora ngidini ndhelikake WiFi (SSID).
    >, Aja nyetel "ora ngidini Wi-Fi squatter" utawa watesan alamat MAC ing router

    1, Unduh APLIKASI

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 01

     

    Ing toko APP utawa Googlenggoleki"Urip Pinter"

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 02

    2, akuf panyuwunan ijin katon ing APP, mangga ngidini

    3, Ndhaptar akun lan mlebu

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 03

    4, Daya soket pinter
    5, Mirsani LED:Yen LED abang cepet blinks (Kedhip kaping pindho detik), ing mode pasangan, Langsung langkah sabanjure.
    Yen LED abang ora ing blinks cepet (Kedhip kaping pindho detik), Pencet tombol kanggo 7s nganti LED abang cepet kedhip (Kedhip kaping pindho detik).

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 04

    6, Tutul "+" utawa "Tambah Piranti" kanggo nambah piranti anyar

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 03

    7, Pilih ”Electrician” -> ”Socket(Wi-Fi)”

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 06

    8, Ketik sandhi WiFi ngarep, klik "Sabanjure"

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 07

    Klik sabanjure kaya sing dijaluk

     

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 08

    9, Pilih “Confirm the indicator is blinking rapidly”, klik “Next”

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 09

    10, Rampung lan bisa ngganti jeneng piranti anyar

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 10

    11, Antarmuka kontrol katon sawise konfigurasi sukses

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 11 1, Jeneng piranti2, Informasi Piranti

    3, kontrol speaker AI

    4, Notifikasi Offline

    5, Nuduhake Piranti

    6, Nggawe Grup

    7, FAQ & Umpan Balik

    8, Tambah menyang Layar Ngarep

    9, Priksa Jaringan Piranti

    10, Nganyari piranti

    11, Copot Piranti 

    Yen pasangan gagal: Coba maneh utawa ganti mode pasangan.Yen pasangan gagal kaping pirang-pirang, waca "FAQ"

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 12

    FAQ: Gagal pasangan, wektu entek
    1, Priksa sandhi WiFi, coba maneh
    2, Wiwiti maneh Router, coba maneh
    3, Coba Mode Pairing Kompatibel
    4, Waca Pusat Bantuan utawa Isi umpan balik

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 13

    Napa piranti ora aktif sawise sambungan sukses?
    Yen ana kahanan offline, priksa miturut cara ing ngisor iki:
    1. Mangga dipriksa apa peralatan biasane energized.
    2. Apa peralatan wis mati daya utawa mateni jaringan, kayata link rusak, ana proses kanggo online, please konfirmasi apa tampilan online sawise 2-3 menit.
    3. Mangga dipriksa manawa jaringan ing ngendi peralatan dumunung stabilitas: sijine telpon utawa Ipad ing jaringan sing padha, lan sijine ing jejere piranti, nyoba kanggo
    mbukak kaca web.
    4. Mangga konfirmasi apa jaringan Wi-Fi ngarep iku normal utawa wis diowahi jeneng Wi-Fi, sandi etc., yen ana, uga kudu ngreset piranti lan nambah maneh.
    5. Yen jaringan bisa digunakake, nanging piranti isih offline, please konfirmasi apa ana akeh banget sambungan Wi-Fi.Sampeyan bisa nyoba miwiti maneh router, daya piranti maneh sawise dipateni, banjur ngenteni 2-3 menit kanggo ndeleng apa piranti bisa online.
    Yen kabeh ing ndhuwur wis diilangi lan isih ana masalah, dianjurake kanggo mbusak piranti lan nambah maneh.Yen isih ana masalah, pilih piranti kasebut ing umpan balik pangguna APP lan kirim umpan balik, kita bakal ngirim menyang teknis kanggo alasan pitakon.

    Amazon Echo lan Pandhuan pangguna ngarep Google

    WiFi smart waterproof socket USER GUIDE 14

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita